Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

IT'S BBQ TIME!

Beach Club WOW is een unieke locatie voor een (laagdrempelige) barbecue. Bij WOW zit je tussen de palmbomen te BBQ’en met heerlijke loungemuziek op de achtergrond. Onze tropische uitstraling maakt het plaatje compleet. De mogelijkheden zijn bij ons onbegrensd. Wij hebben een ruime keuze uit heerlijke vlees- en visgerechten, salades, frites met sauzen en brood met smeersels. Bij de WOW BBQ is altijd een kok aanwezig die de gerechten op professionele wijze voor u bereid. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u optimaal genieten van de BBQ.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen wij u ook onze brochure WOW 2019 verstrekken

Meer weten?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren