Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

ONBEPERKT GENIETEN

Wilt u van tevoren duidelijkheid over de kosten? Beach Club WOW biedt voor elke gelegenheid drankarrangementen en feestarrangementen aan. Hierbij betaalt u een vaste prijs per persoon. Ideaal!

De mogelijkheden zijn onbegrensd bij Beach Club WOW. Een trouwfeest met receptie en diner, een personeelsfeest met een band of DJ, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij kunnen feesten van 20 tot circa 1500 personen verzorgen. Het terras kan ook geheel worden overdekt. Aangezien iedereen anders is en geen feest hetzelfde, geven wij u graag een offerte op maat.

Wij maken graag een afspraak met u om geheel vrijblijvend de mogelijkheden bij Beach Club WOW te bespreken.

Uiteraard kunnen wij u ook onze brochure WOW 2020 verstrekken.

Voor vragen over uw event kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0619911475 of een e-mail sturen naar info@beachclubwow.nl
Meer weten?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren