Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

De locatie is al een feest!

Beach Club WOW is een unieke locatie voor een event met uitzicht op zee, smaakvol ingericht met een tropisch tintje. Wij hebben een zeer ruime ervaring in het organiseren van een bedrijfsevenement, particulier feest, bruiloft, lunch, diner, BBQ en buffet. Meer zin in een sportief evenement? Alles is mogelijk om er een spectaculaire dag van te maken! Wij werken samen met een evenementen bureau die gespecialiseerd zijn in het geven van workshops en sportieve strandactiviteiten.

De mogelijkheden zijn onbegrensd bij Beach Club WOW. Een (zakelijk) event met een band of DJ, en trouwfeest met receptie en diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij kunnen feesten van 20 tot circa 1500 personen verzorgen. Aangezien iedereen anders is en geen feest hetzelfde, geven wij u graag een offerte op maat.

Beach Club WOW heeft een groot en ruimtelijk terras. Het terras kan ook geheel worden overdekt. Op het terras vindt u heerlijke zithoekjes en loungebanken. Een inspirerende en relaxte Ibiza uitstraling.

Wij maken graag een afspraak met u om geheel vrijblijvend de mogelijkheden bij Beach Club WOW te bespreken. Voor vragen over feesten kunt u met ons contact opnemen. Uiteraard kunnen wij u ook onze brochure WOW 2019 verstrekken.

Wie ging u voor?

Shell, ANWB, PwC, Aegon, AT&T, Ernst & Young, Politie, Holland Casino, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Belastingdienst, Ministerie van Financiën, Ministerie VWS, Autoriteit Consument & Markt, Raad van State, Universiteit Leiden, Omniversum, Albert Heijn, Hotelschool The Hague, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn.

Ben jij de volgende?

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren