De locatie is al een feest!

Beach Club WOW is een unieke locatie voor een event met uitzicht op zee, smaakvol ingericht met een tropisch tintje. Wij hebben een zeer ruime ervaring in het organiseren van een bedrijfsevenement, particulier feest, bruiloft, lunch, diner, BBQ en buffet. Meer zin in een sportief evenement? Alles is mogelijk om er een spectaculaire dag van te maken! Wij werken samen met een evenementen bureau die gespecialiseerd zijn in het geven van workshops en sportieve strandactiviteiten.

De mogelijkheden zijn onbegrensd bij Beach Club WOW. Een (zakelijk) event met een band of DJ, en trouwfeest met receptie en diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij kunnen feesten van 20 tot circa 1500 personen verzorgen. Aangezien iedereen anders is en geen feest hetzelfde, geven wij u graag een offerte op maat.

Beach Club WOW heeft een groot en ruimtelijk terras. Het terras kan ook geheel worden overdekt. Op het terras vindt u heerlijke zithoekjes en loungebanken. Een inspirerende en relaxte Ibiza uitstraling.

Wij maken graag een afspraak met u om geheel vrijblijvend de mogelijkheden bij Beach Club WOW te bespreken. Voor vragen over feesten kunt u met ons contact opnemen. Uiteraard kunnen wij u ook onze brochure WOW 2019 verstrekken.

Telefoon: 06-22667095
E-mail: info@beachclubwow.nl

Wij streven ernaar om u binnen 24 uur een reactie te sturen.

Enkele bedrijven die u voorgingen:

Shell, ANWB, PwC, Aegon, AT&T, Ernst & Young, Politie, Holland Casino, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Belastingdienst, Ministerie van Financiën, Ministerie VWS, Autoriteit Consument & Markt, Raad van State, Universiteit Leiden, Omniversum, Albert Heijn, Hotelschool The Hague, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn.

Voor een impressie van Beach Club WOW, klik hier.

Beach Club WOW
Noorderstrand 58
Gelegen aan het Zwarte Pad
2586ZZ Scheveningen
Telefoon + 31 (0)70 3515045
Mobiel: 06-22667095
info@beachclubwow.nl