De locatie is al een feest!

Beach Club WOW is een unieke locatie met uitzicht op zee, smaakvol ingericht met een tropisch tintje. Wij hebben een zeer ruime ervaring in het organiseren van een bedrijfsevenement, particulier feest, bruiloft, lunch, diner, BBQ en buffet. Ook evenementen zoals modeshows, presentaties etc. verzorgen wij graag voor u. Meer zin in een sportief evenement? Alles is mogelijk om er een spectaculaire dag van te maken!

De mogelijkheden zijn onbegrensd bij Beach Club WOW. Een trouwfeest met receptie en diner, een personeelsfeest met een band of DJ, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij kunnen feesten van 20 tot circa 1500 personen verzorgen. Aangezien iedereen anders is en geen feest hetzelfde, geven wij u graag een offerte op maat.

Beach Club WOW heeft een groot en ruimtelijk terras. Het terras kan ook geheel worden overdekt. Op ons terras kunt u plaatsnemen in fauteuils, (lounge)banken en chaise longues. Dit brengt het rustige en relaxte Ibiza gevoel naar boven.

Wij maken graag een afspraak met u om geheel vrijblijvend de mogelijkheden bij Beach Club WOW te bespreken. Voor vragen over feesten kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-22667095 of een e-mail sturen naar info@beachclubwow.nl

Wij streven ernaar om u binnen 24 uur een reactie te sturen.

Enkele bedrijven die u voorgingen:

Shell, ANWB, PwC, Aegon, AT&T, Ernst & Young, Politie, Holland Casino, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Belastingdienst, Ministerie van Financiën, Ministerie VWS, Oriflame, Autoriteit Consument & Markt, Raad van State, Universiteit Leiden, Omniversum, Albert Heijn, Hotelschool The Hague, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, Lodder Accountants en Adviseurs, The TEIMUN Foundation.

Voor een impressie van Beach Club WOW, klik hier.

Beach Club WOW
Noorderstrand 58
Gelegen aan het Zwarte Pad
2586ZZ Scheveningen
Telefoon + 31 (0)70 3515045
Mobiel: 06-22667095
info@beachclubwow.nl