Beach Club WOW

De ongedwongen sfeer en de sfeervolle muziek maken luieren, zonnen en eten tot een feestje op het strand. Deze dag kan aangevuld worden met gezellige en sportieve strandactiviteiten.

Op ons grote terras kunt u plaatsnemen in fauteuils, (lounge)banken, loveseats, chaise longues, hangmatten en (luxe)ligbedden. Dit brengt het rustige en relaxte Ibiza gevoel naar boven.

Beach Club WOW is 7 dagen per week van maart tot en met oktober geopend.

Onze Beach Club is uitermate geschikt als locatie voor uw (zaken)ontbijt, lunch, brunch, diner, high tea en BBQ. Ook voor uw trouwlocatie, receptie, feest, partij, evenement of zakelijke bijeenkomsten bent u bij onze aan het juiste adres.

Geniet van de goed uitgeruste keuken waaruit de lekkerste gerechten worden geserveerd in ons restaurant of op het grote terras. Er is een ruime keuze aan verse vis en de beste kwaliteit vlees op “pure” wijze bereid.

Het is mogelijk bij ons op het strand activiteiten en teambuilding uitjes teorganiseren, wij werken samen met een evenementen bureau gespecialiseerd in strandactiviteiten.

Uiteraard helpen wij graag om van uw evenement een onvergetelijke dag te maken en hopen met de informatie op deze website een idee te geven van wat wij voor u kunnen betekenen. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden die op uw offerte kunt u dan ook altijd even contact opnemen met één van onderstaande telefoonnummers of via e-mail.

Telefoon: 06-22667095 of 070-3515045
E-mail: info@beachclubwow.nl

Beach Club WOW
Noorderstrand 58
Gelegen aan het Zwarte Pad
2586ZZ Scheveningen
Telefoon + 31 (0)70 3515045
Mobiel: 06-22667095
info@beachclubwow.nl