Beach Club WOW

De ongedwongen sfeer en de sfeervolle muziek maken luieren, zonnen en eten tot een feestje op het strand.
Op ons grote terras kunt u plaatsnemen in fauteuils, (lounge)banken, loveseats, chaise longues, hangmatten en (luxe)ligbedden. Dit brengt het rustige en relaxte Ibiza gevoel naar boven. Geniet van de goed uitgeruste keuken waaruit de lekkerste gerechten worden geserveerd in ons restaurant of op het grote terras. Er is een ruime keuze aan verse vis en de beste kwaliteit vlees op “pure” wijze bereid. De tropische uitstraling van Beach Club WOW maakt het plaatje compleet. Voor stijlvol genieten aan zee bent u bij ons aan het juiste adres!

Beach Club WOW is 7 dagen per week van maart tot en met oktober geopend.

Wij hebben ook zeer ruime ervaring in het organiseren van een event, zoals een bedrijfsevenement, particuliere feest, bruiloft, diner, lunch, BBQ en buffet. Ook evenementen zoals modeshows, presentaties etc. verzorgen wij graag voor u. Meer zin in een sportief evenement? Alles is mogelijk om er een spectaculaire dag van te maken!
Het is mogelijk bij ons op het strandactiviteiten en teambuilding uitjes teorganiseren, wij werken samen met een evenementen bureau gespecialiseerd in strandactiviteiten.

Uiteraard helpen wij graag om van uw evenement een onvergetelijke dag te maken en hopen met de informatie op deze website een idee te geven van wat wij voor u kunnen betekenen. Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen met onderstaand telefoonnummer of via e-mail.

Telefoon: 06-22667095
E-mail: info@beachclubwow.nl

Beach Club WOW
Noorderstrand 58
Gelegen aan het Zwarte Pad
2586ZZ Scheveningen
Telefoon + 31 (0)70 3515045
Mobiel: 06-22667095
info@beachclubwow.nl